El primer raïm en veremar-se ha estat pinot noir per a cava. Foto: Alta Alella

Com ja és habitual des de fa uns quants anys, el celler Alta Alella Privat ha estat el primer de la Denominació d’Origen Alella en iniciar el procés de verema. El dimarts dia 14, els tècnics del celler van tallar els primers raïms de les varietats pinot noir (que es destinaran a la producció de cava) i chardonnay (a partir dels quals s’elaborarà vi). En els propers dies, està previst que comenci la verema de les varietats muscat i sauvignon blanc, a més de noves passades pels primers ceps veremats. Cal recordar que els responsables d’Alta Alella passen fins a tres vegades per cada cep amb l’objectiu de collir cada raïm en el seu grau de maduració òptim.

Preguntat per aquesta campanya, Josep Maria Pujol-Busquets, enòleg i propietari de l’empresa, mostra entusiasme: “els raïms presenten una sanitat extraordinària, podria ser que ens trobem al davant d’una anyada realment fora de sèrie”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa