El sopar solidari de la Confraria del Cava es fa a la sala oval del Mnac

!--akiadsense-->

La Confraria del Cava Sant Sadurní, amb el suport del Consell Regulador del Cava, de l’Institut del Cava, de Pime Cava i amb la coŀlaboració de l’Obra Social “la Caixa”, ha organitzat per al pròxim divendres 23 de novembre la 7a Nit Solidària del Cava, que recollirà beneficis per a Càritas. En concret, els fons es destinaran a subvencionar beques menjador per cobrir les necessitats alimentàries dels infants fora del període escolar.

Els Premis Vinari i la Guia de Vins de Catalunya també contribueixen a aquesta nit solidària amb el lliurament de les plaques dels escumosos que han participat al concurs i que s’han tastat per la guia.

Per setè any consecutiu, la vetllada solidària tindrà lloc a la sala Oval del Palau Nacional de Montjuïc, seu del Museu Nacional d’Art de Cataluny (MNAC), a partir de les 20.30 h. Com ja és costum, en el decurs del sopar hi haurà un sorteig de diversos obsequis, cedits per cavistes i empreses proveïdores del sector.

El preu del sopar solidari es de 100 euros per persona. També hi ha la possibilitat de fer les aportacions a través de la Fila 0. Les persones que s’hi vulguin inscriure ho poden fer enviant un correu electrònic a info@confrariacava.com, o bé trucant al 938.912.803

Nou comentari