VadeVi
La consellera de cultura sortint celebra el seu cessament amb xampany francès
  • CA

El fill de la consellera Mariàngela Vilallonga, Borja Vilallonga, ha encès la xarxa quan ha publicat una fotografia amb la seva mare en la que, en família, celebrava la seva destitució com a cap de Cultura de la Generalitat amb un xampany francès.

El cessament de Mariàngela Vilallonga, més enllà de la polèmica política, passarà a la història pel tuit del seu fill en el que en una imatge es veu una ampolla llampant de Pol Roger, sobre la taula parada per dinar. Les reaccions a Twitter han estat nombroses, com per exemple: “Tothom es lliure de celebrar amb el que vulgui, però…. Amb la que cau, i a més al sector de la vinya, un Champagne!!!!!????? Per déu!!!! Teniu cava excel·lent a uns preus molt inferiors que el Champagne”. També es poden llegir comentaris com “Els nostrats no beuen cava” o “El cava pel populatxo”.

Un fil de Twitter que s’ha acabat d’arrodonir amb un comentari del mateix Borja Vilallonga en el que assegura: “Aquesta és la meva taula i mai, mai, mai s’hi serveix cava. A casa sempre hi tinc estoc de Pol Roger. Com voleu ser independents si no sabeu gaudir de les coses bones i normals?”

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa