VadeVi
Corpinnat organitza el primer tast de vins base de la verema 2022
  • CA

Els cellers que confirmen la marca col·lectiva CORPINNAT organitzen per primer cop un tast de vins base de la verema 2022, tant de varietats com de cupatges, en un format mostra. La cita serà el pròxim diumenge 5 de febrer a l’Avenida Palace Hotel de la Gran Via de Barcelona en horari de 17:00 h de la tarda a les 21.00 h del vespre.

Xavi Nadal (esquerra) i Ton Mata, durant la presentació de dades 2021 de Corpinnat | E.V.

Tot plegat, amb l’objectiu que cada marca pugui donar a conèixer els productes de la darrera collita, elaborats íntegrament a cada celler, i que seran destinats a l’elaboració dels escumosos de llarga criança. Cada celler també portarà un producte acabat i embotellat amb el seu corresponent vi base de la verema 2022 per poder conèixer el resultat final d’allò que el consumidor acabarà trobant al mercat.

El tast és obert tant al públic professional com aficionats i amants del món del vi, i les entrades es poden adquirir per un preu de 20 euros fins dijous 2 de febrer a través del lloc web de CORPINNAT. En el moment de registrar-se i comprar les entrades, els participants hauran d’escollir la franja horària per assistir al tast, que serà entre les 17:00 h i les 19:00 h o de 19:00 h a 21:00 h). L’aforament dels tastos és limitat.

Els cellers que formen part de la marca Corpinnat són Gramona, Llopart, Nadal, Recaredo, Sabaté i Coca, Torelló, Huguet de Can Feixes, Júlia Bernet, Mas Candí, Can Descregut i Pardas.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa