VadeVi
Corpinnat vol ser influent en l’elecció de president de la DO Cava
Rima de cava a recaredo

!--akiadsense-->

Membres de la junta directiva de la marca col·lectiva CORPINNAT han mantingut aquests darrers dies contactes bilaterals amb diferents representants sectorials del nou comitè de govern del Consell Regulador de la Denominació d’Origen Cava així com persones que s’han postulat per presidir aquesta institució. L’elecció es farà dimarts dia 28 d’agost.

En concret s’han mantingut reunions amb Josep Graells, de Vallformosa, i Pere Ventura, de Pere Ventura i família SL i també representant electe del subsens d’elaboradors mitjans de cava, i amb els sis membres electes que representen el sector productor de vins: viticultors agrupats en els sindicats Unió de Pagesos, JARC i Associació de Viticultors del Penedès, cooperatives i cellers que elaboren vi base. Aquest dilluns representants de la junta directiva de CORPINNAT es reuniran amb tres membres més del nou ple del Consell Regulador que representen cellers elaboradors de cava, a l’espera de poder concretar una reunió amb els altres dos representants d’aquest segment. Al final d’aquesta ronda de contactes, doncs, CORPINNAT s’haurà reunit com a mínim amb 10 dels 12 membres electes del proper ple del Consell Regulador.

CORPINNAT ja va fer públic a través d’un manifest el seu posicionament respecte les noves oportunitats que s’obren per al sector, sempre des d’una posició constructiva i oberta que permeti valoritzar la qualitat i el prestigi del cava arreu del món.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa