La denominació d’Origen Costers del Segre, amb la col·laboració de la Federació d’Hostaleria de Lleida, el Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Rural i el Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural, organitza la sisena edició de Celebra la Primavera, el 18 i 19 de març, a 28 restaurants de la ciutat de Lleida. .

Vol ser una acció per aconseguir que la ciutadania estreni estació tot tastant els vins dels cellers i en descobreixi la seva qualitat. La DO Costers del Segre repartirà a través dels diaris locals uns vals de descompte per valor de 15 euros, que s’aplicarà al preu per ampolla consumida en els àpats realitzats en qualsevol dels restaurants col·laboradors durant els dies 18 i 19 de març de 2011.

El territori de Costers del Segre s’emmarca dins d’una zona molt extensa, que engloba els terrenys de les comarques del Pallars Jussà, Segrià, Urgell, Les Garrigues, La Noguera i La Segarra. Es distingeixen set subzones: Artesa de Segre, Les Garrigues, El Pallars Jussà, Raimat, El Segrià, Les Valls del Riu Corb i l’Urgell.

Més informació:
Tel. 973 264 583
secretari@costersdelsegre.es


El territori de la DO Costers del Segre abasta terrenys de les comarques del Pallars Jussà, el Segrià, l’Urgell, les Garrigues, la Noguera i la Segarra GRÀFIC: AVUI

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa