VadeVi
Criden a declarar el responsable de la impremta de Múrcia pel ‘cas Reserva’
  • CA

Segueixen havent-hi moltes incògnites per resoldre en el cas del presumpte frau al vi català, però tot plegat continua generant novetats, malgrat que arribin gota a gota.

L’actualitat més recent el ‘cas Reserva de la Tierra‘ apunta cap a Múrcia, on s’ubica la impremta que hauria imprès els milions de segells de garantia presumptament falsos. I és que segons avança Vinassos, el responsable d’Adhesivos Orcajada S.A., també serà cridat a declarar com a imputat al Jutjat d’Instrucció número 3 de Reus en el procés judicial que continua obert.

Precisament aquesta nova imputació es va conèixer en el marc de la darrera convocatòria al jutjat amb relació al cas, que aquest cop sí que va escoltar diversos apoderats de Reserva de la Tierra, Viña Tridado i Golf Global Wines, que van respondre les preguntes dels advocats defensors. Recordem que l’expropietari i dues apoderades van decidir no declarar en les seves respectives convocatòries.

Els imputats es desmarquen del ‘presumpte frau’

G.B.P, E.A.G.R. i J.V.A., i així ho recull el digital, s’haurien “desmarcat del presumpte frau”, tot argumentant “que les seves responsabilitats estaven limitades a tasques comercials, de funcionament intern o bé de control de qualitat del vi”. En aquest sentit, van voler fer evident el seu “desconeixement de la resta de gestions de l’empresa que haurien pogut emparar aquest frau milionari”.

La instrucció seguirà amb la petició de noves diligències per part de les acusacions -com ara un estudi econòmic que contempli el perjudici que aquestes falsificacions, embotellament i falsificació de milions d’ampolles al marge de les Denominacions d’Origen.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa