Demà, dimarts 8 de novembre a les 19h al centre Arts Santa Mònica de Barcelona (Rambles), es reprenen els diàlegs de La Felicitat Possible amb un debat sobre la seducció. Hi participaran Xavier Ayala, president de l’Associació de Sumillers de Catalunya, i Daria de Seta, arquitecte i historiadora de l’art.

D’on prové la força de seducció del vi? Com s’ha construït aquesta potent imatge del vi com a factor d’atracció i lligam emocional? I actualment, quin paper té la seducció en els discursos de comercialització, consum i gaudi del vi? Més enllà del vi-producte, com es representa el plaer? Al capdavall, què és el plaer, què conforma la suggestió, què hi tenen a veure els sentits, les emocions i l’estètica?

El cicle de diàlegs oberts i gratuïts La felicitat possible tracta les dimensions i percepcions canviants del vi. Ho fa amb nou sessions centrades en tres eixos temàtics: el Territori, la Quotidianitat i l’Hedonisme. Tres idees a partir de les quals abastar tots els angles del diàleg.

Cada sessió compta amb dos ponents d’excepció: un d’ells actiu al món professional del vi (viticultor, enòleg, elaborador, negociant, comunicador…), l’altre procedent d’àmbits diferentes, des de l’art fins a la medicina, des de l’antropologia al periodisme.

La felicitat possible és una iniciativa creada i organitzada per El Vi a punt, plataforma de productes i idees vinculats al vi.

En anteriors debats hi han intervingut, entre d’altres, personatges del vi i la cultura com Malena Fabregat (bloguera a observatoriodevino.com, sociòloga i comunicadora de la cultura del vi) i Manuel Rivera (poeta i editor), Sara Pérez, viticultora i enòloga, i Albert Gusi, un dels creadors que millor ens permeten de fixar, avui, la situació de l’art del paisatge.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa