VadeVi
Degustació de garnatxes de cellers cooperatius a Girona

La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) organitza un tast de garnatxes de cellers cooperatius, aquest 28 d’octubre, a les 12 del migdia, a Girona. L’’acció, que s’’emmarca en la 49a Fira de Mostres, està oberta a tots els visitants del certamen i es farà al Palau de Fires -estand de Prodeca, en col·laboració amb aquesta entitat.

El president de la FCAC, Josep Pere Colat, explica que “volem apropar al consumidor gironí l’’excel·lent qualitat del vi dolç que elaboren les cooperatives de l’Alt Empordà, perquè les tasti i pugui valorar-ne el seus atributs. També treballem per crear consciència sobre la necessitat d’’involucrar-nos en un consum responsable que, en el nostre àmbit, assimilem a productes catalans i cooperatius”.

En el tast, es presentaran les garnatxes “Sinols”, que elabora la cooperativa Empordàlia; “Espolla Gran Reserva”, del Celler Cooperatiu d’’Espolla; i “Garriguella Roja”, de la cooperativa Agrícola de Garriguella. Aquests tres vins dolços estan reconeguts per la Denominació d’’Origen Empordà, i es poden adquirir a diferents punts de venda de les comarques gironines.

Les tres cooperatives empordaneses també elaboren i comercialitzen, amb marques pròpies, vi de taula i oli d’’oliva verge extra d’’aquesta comarca.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa