VadeVi
Deu elaboradors de vi i cava a la plaça de la Catedral de Barcelona

La fira gastronòmica aplega paradistes dels mercats barcelonins, restauradors i productors alimentaris i vitivinícoles catalans.

En total hi participen 23 comerciants en representació de la xarxa de mercats barcelonins dels quals 10 són de vins i caves: Torres, Sant Josep Vins, COVIDES Vinyes-Cellers, Vins i Caves Portell, Torreblanca, Torre del Veguer, Caves Roger Goulart, Canals Nadal, Mas Rodo Vitivinícola i Vins Joc de J. Oliver Conti.

La novetat en l’edició d’aquest any és la creació de l’espai “Artistes del Mercat”. Una desena de comerciants de diversos mercats barcelonins participen en una xerrada en què parlaran dels productes que tenen a la venda als seus establiments.

Al Mercat de Mercats que es farà a la plaça de la Catedral de Barcelona s’hi organitzen diverses activitats. Entre elles, l’aula de tast. Dissabte 24 a les 17:30h, la sommelier Laura Masramon ofereix un tast sobre els Terroirs de la Ruta del Vi de la DO Empordà i a les 18:30h, Sergi Castro de Torres explicarà la història de pel·lícula de Jean Leon.

En aquesta sisena edició, la cuina peruana serà la convidada.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa