VadeVi
La Diputació de Barcelona reconeix Vins el Cep com ‘Empresa que aporta valor al territori’
  • CA
Les quatre famílies de viticultors que formen Vins El Cep
Les quatre famílies de viticultors que formen Vins El Cep

!--akiadsense-->

La Xarxa de Productes de la Terra de la Diputació de Barcelona reconeix Vins El Cep com una empresa amb una especial aportació al Territori. Pel seu procés productiu, el model de gestió i la seva comercialització entre d’altres. La tria s’ha fet entre el miler d’empreses productores i elaboradores de productes alimentaris de qualitat de la demarcació de Barcelona que formen part d’aquest programa supramunicipal.

El reconeixement s’havia de lliurar aquest dijous amb una visita al celler, però finalment les circumstàncies han fet que la trobada sigui virtual. Maite Esteve, gerent del celler, explica a Vadevi, “ens fa molta il·lusió aquest reconeixement que ens arriba amb els 40 anys de Vins El Cep. Som una empresa singular que a més de ser viticultors, elaborem qualitat, comercialitzem arreu, estem compromesos amb el medi ambient i amb la responsabilitat social i som sobretot quatre família que ens ajudem i lluitem pel mateix de forma conjunta”.

Vins El Cep celebra aquest any 40 veremes al celler. L’any 1980 les famílies de viticultors: Carreras, Esteve, Masana i Parera, van fundar el celler per elaborar vins i caves de qualitat amb raïm propi de les seves finques. Les seves vinyes son ecològiques i van ser pioners en biodinàmica i elaboren quatre caves, un d’ells Cava de Paratge Qualificat, el màxim reconeixement de la DO Cava i també tres vins tranquils.

El celler aposta fort per la sostenibilitat amb la millora de la gestió de l’aigua, la reducció de residus i l’eficiència energètica amb energia fotovoltaica. I també treballa pel seu compromís social en col·laboració amb diferents entitats locals i també amb l’hospital de nens de Sant Joan de Déu.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa