Aquest dissabte 29 de maig l’Hotel Palou de Sant Pere de Ribes acull un tast gratuït de Malvasia de Sitges. Es tastaran els vins elaborats amb aquesta varietat per l’Hospital de Sant Joan, el celler Vega de Ribes i el celler Ancestral.

Es tracta de tres cellers dedicats a l’elaboració de vins de qualitat amb raïms de collita pròpia on la malvasia de Sitges, una varietat de raïm gairebé desapareguda, té un pes molt important. Aquest tast està organitzat per l’associació Slow Food del Garraf i permetrà als aficionats tastar malavasies seques, dolces i espumoses.

A més d’aquest tast de dissabte, que començarà a partir de les 18h a l’Hotel Palou de Sant Pere de Ribes, Slow Food Garraf ha organitzat també el mateix tast pel dissabte que ve, 5 de juny, auqesta vegada a la Biblioteca Santiago Rusiñol de Sitges.

Els dos tastos són gratuïts però per assistir-hi cal haver-s’hi inscrit prèviament perquè hi ha poques places.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa