VadeVi
La DO Catalunya esclata amb l’arribada de la primavera

La DO Catalunya ha donat la benvinguda a la primavera amb tot un ampli programa d’activitats dirigits a promocionar els vins dels seus cellers a través de diverses disciplines i en diversos territoris d’àmbit nacional i internacional. De fet, fins i tot tenen dibuixat un projecte que expandirà el seu horitzó fins a Alemanya i el Japó.

Abril, activitats per mil

La DO Catalunya ve d’un mes de març carregat, durant el qual ha participat al B-Travel i a la Fira d’Igualada, i ha format part de la cita de l’ACS amb la tria del millor sommelier català. Ara, ha estrenat el mes d’abril al Cambrils DanceSport, servint producte als assistents a aquest esdeveniment esportiu de ball del municipi homònim; i de Cambrils ha saltat al Japó. Del 12 al 14 d’abril, l’entitat participa en la Wine & Gourmet Japan una fira internacional anual especialitzada en vins i aliments de qualitat, oferint, entre altres coses, tastos dirigits.

D’altra banda, també té previst continuar amb la promoció dels seus vins a La Filmoteca de Catalunya, on serà present en la inauguració de l’exposició El Somni de la Llebre. El Cinema de Luis Buñuel i Gabriel Figueroa prevista per aquest pròxim 27 d’abril.

Aquell mateix dia, i fins al 30 d’abril, prolongarà la seva col·laboració amb l’ICEC i anirà al Jazzahead de la ciutat alemanya de Bremen. Una fira de jazz en la qual participarà una delegació catalana liderada per l’ICEC, hi haurà un estand de Catalan Arts i s’hi celebraran accions de networking com ara un còctel amb càtering i vi català.

Finalment, la DO Catalunya culminarà el mes d’abril amb més accions amb el Grup Focus: per una banda, un nou sorteig d’una doble entrada, per a l’estrena de l’obra Adictos, feta per Daniel Dicenta Herrera i Juanma Gómez, i dirigida per Magüi Mira Gas, al Teatre Goya. Per l’altra, es farà el segon sorteig #ElViÉsCultura, d’un lot de vins.

Al maig, teatre i vi

El vincle amb el Grup Focus continuarà actiu aquest mes de maig. S’hi faran dos sortejos de dobles entrades per obres de teatre. El 8 de maig, a través del perfil @DOCatalunya, es podrà aconseguir una doble entrada per a l’estrena de l’obra La Discreta Enamorada, escrita per Lope de Vega, dirigida per Lluís Homar i protagonitzada pel mateix Homar i Montse García, al Teatre Romea; i el dia 22 se sortejarà a través del mateix canal una doble entrada per a l’estrena de l’obra L’Illa Deserta, escrita i dirigida per Marc Artigau, i protagonitzada per Miki Esparbé i María Rodríguez, a La Villarroel. I, el darrer dia del mes, hi haurà una nova edició del sorteig #ElViÉsCultura, amb un lot de vins que anirà a parar a les mans d’un espectador o espectadora d’obres de les sales del Grup Focus.

També aquest mes de maig, concretament el dia 13, hi haurà la setena edició del Día Movimiento Vino DO. Organitzat per la Conferència Espanyola de Consells Reguladors Vitivinícoles (CECRV) amb l’objectiu de reivindicar el vi amb Denominació d’Origen i apropar-lo al públic en general.

Al juny, Temps de Vi a Vilanova

La DO Catalunya tancarà la primavera col·laborant en l’edició d’enguany de la Fira Temps de Vi, celebrada a Vilanova i la Geltrú. La Denominació d’Origen tindrà el seu propi estand, tot fent mostres de vins dels seus cellers.

Temps de Vi promou els vins elaborats a Catalunya, alhora que contribueix a estendre la cultura del vi, juntament amb el patrimoni de Vilanova i la Geltrú, i augmentar la presència de vins de la terra a la carta dels restaurants.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa