La D.O. Cava llança una nova pàgina web i eleva encara més les qualitats del Cava

La web s’acompanya d’una renovació total de la imatge corporativa de la D.O. Cava

Web DO CAVA

La D.O. Cava acaba d’estrenar una nova web que aposta per continguts de valor i la seva accessibilitat a tots els que busquin informació relacionada amb el prestigiós Cava.

La nova pàgina vol atreure tant als amants del Cava o merament curiosos com als professionals, i traslladar-los tot el que hi ha darrere d’aquest artesanal producte: des de conèixer la història de la seva acurada elaboració a través del mètode tradicional fins a les últimes novetats de la Denominació i esdeveniments disponibles, entre d’altres aspectes.

Aquesta és la nova plataforma per acostar-se als secrets del vi escumós de la Denominació d’Origen a Espanya que més exporta (a més d’un centenar de països), i també de l’escumós de qualitat més venut en els mercats internacionals. D’aquesta manera, descobrir els seus secrets i tot el que cal saber per gaudir encara més de les bombolles d’un dels millors escumosos del planeta és un dels grans objectius de la recent inaugurada plataforma digital, a la qual ara ja es pot accedir a través de el nou domini www.cava.wine.

La directora de Comunicació de la D.O. Cava, Patrícia Correia, afirma que “amb aquest nou web pretenem elevar la imatge del Cava a un nivell qualitatiu encara més elevat, posant a la disposició de tots continguts que expliquen les seves virtuts i reconeixen l’excel·lència del Cava”. El nou web s’acompanya d’una renovació total de la imatge corporativa d’una D.O. Cava que es modernitza i s’adapta a les necessitats actuals de mercat, amb una plataforma digital que revaloritza els extraordinaris cellers pertanyents a la Denominació d’Origen.

El nou web també posa a disposició, des del 22 d’octubre, un nou portal de comunicació, una intranet, creada específicament per als cellers, que podran registrar-se i formar part dels esdeveniments impulsats per la Denominació d’Origen en el mercat nacional i internacional, fent possible l’intercanvi d’informació de manera àgil.

La pàgina, a més, recull totes les notes de premsa i últimes notícies de l’entitat, i compta amb una galeria d’imatges pròpia. També ofereix informació sobre tots els cellers i aprofundeix temàtiques tan importants com la sostenibilitat, el control de la qualitat, el mètode tradicional, les varietats de raïm o els orígens, entre d’altres aspectes. Tot això acompanyat d’un nou bloc amb articles d’interès redactats per crítics, periodistes i prescriptors nacionals i internacionals, que completen l’experiència digital que ofereix a partir d’ara la D.O. Cava.

Així, es dóna inici a una nova empremta digital que proporciona informació de qualitat i promet convertir i seguir apassionant a molts amants del Cava.

Nou comentari