VadeVi
Dos blogs sobre vins, finalistes al concurs de Blogs de Catalunya 2010

Avui s’ha sabut la llista dels 100 blogs finalistes al concurs Blogs de Catalunya 2010, i entre aquests, n’hi ha dos que parlen de vi. La Vinoteca del Rebost, ha quedat com a primer finalista de la categoria de gastronomia amb 968 vots, i Vi-Franc ha quedat tercer amb 770, després de Cuina amb mi que n’ha obtingut 622.

La Vinoteca del Rebost és el blog del Rebost, un establiment de Valls que compta amb una llarga experiència en el sector de la gastronomia i que disposa també de l’espai “La Vinoteca del Rebost”, un punt de divulgació de cultura vitivinícola que compta amb l’experiència de l’enòloga i sommelier Anna Casabona.

Vi-Franc és el blog de Ramon Francàs, periodista especialitzat de La Vanguardia que el maig de 2009 va posar en marxa el blog.

L’entrega de premis es farà el divendres 1 d’octubre al centre de congressos del parc científic i de la innovació TecnoCampus Mataró-Maresme a partir de les 20h. L’acte, que està organitzat per l’associació STIC.CAT, serà presidit pel Molt Hble. Sr. Ernest Benach, president del Parlament de Catalunya, i l’Il·lm. Sr. Joan Antoni Baron, alcalde de Mataró. Es farà el lliurament de premis als millors blogs de les següents categories: corporatiu, cultura, educació, esports, format audiovisual, gastronomia, literatura, noves tecnologies, personal i política.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa