VadeVi
El efectes econòmics del virus i el míldiu a la primera tertúlia de la Setmana del Vi Català
  • CA
Raïm afectat per aquest míldiu primerenc

!–akiadsense–>

Aquest dilluns es posa en marxa la Setmana del Vi Català. Una nova proposta de l’Incavi que pretén posar al centre el vi català i mostrar totes la seva realitat i les seves virtuts. Havia de ser amb activitats presencials però finalment serà totalment virtual i un dels seus plats forts és la creació d’un canal de televisió propi que durant tota la setmana explicarà el vi català des de totes les seves vessants. El dirigiran Judith Cortina i David Jobé, responsables d’Enoturista i tocaran diversos àmbits del sector.

Després d’una entrevista amb la consellera d’Agricultura, Teresa Jordà, que servirà d’inauguració de la Setmana del Vi Català, s’abordarà un dels aspectes que més preocupen al sector i que més rellevància està tenint aquest fatídic 2020: els efectes econòmics de la pandèmica i de la plaga de míldiu.

La Setmana del VI Català TV comença a emetre aquest dilluns

!–akiadsense–>

Serà una taula rodona que conduirà la directora de Vadevi, Margalida Ripoll i que comptarà amb la presència d’Isabel Vidal, cap sectorial de la Vinya i el Vi de JARC, Joan Josep Raventós, responsable del Vi de la Federació de Cooperatives i Carles Andreu, vicepresident segon d’AECAVA. Es podrà seguint a través d’aquest enllaç.

La resta de la programació de dilluns es completa amb una taula rodona sobre l’ofici de vitivinicultor, una tertúlia sobre els vins de finca que conduirà la directora dels Premis Vinari, Eva Vicens i l’aspecte més lúdic del vi l’aportarà Patrícia de Golferichs per tancar dilluns.

La resta de la programació la trobareu al web de la Setmana del Vi Català.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa