VadeVi
El Cava Premium conquereix l’alta gastronomia polonesa
  • CA
Polònia és un mercat emergent que actualment exporta més de 650.000 ampolles de cava | DO Cava

!--akiadsense-->

El Consell Regulador de la DO Cava ha presesentat una selecció de Caves Premium davant una trentena de periodistes i prescriptors del món del vi i de la gastronomia de Polònia.

Periodistes, sommeliers i botigues especialitzades, entre d’altres, van gaudir d’un sopar al Restaurant Amber Room de Varsòvia on el sommelier Julio César Sobrino dirigia el maridatge dels Caves Premium amb els vuit plats que el xef del restaurant, Robert Skubisz, havia dissenyat per a l’ocasió. Durant la vetllada, nou Caves van acompanyar i harmonitzar els productes de l’alta gastronomia polonesa, com les amusé-bouche (crestes d’ànec amb verdures i mantega), la carn de xai acompanyada de pernil, espinacs i mousse de romaní o les postres elaborades amb bescuit i poma, entre d’altres.

A més a més, els assistents van poder conèixer de mà del president de la Denominació d’Origen Cava, Pere Bonet, la història del Cava, l’origen de les seves arrels, que es remunten al segle XIX així com la situació actual del sector i la labor que exerceix la Denominació d’Origen.

Aquest acte respon a la petició del sector del cava de realitzar accions per promocionar els caves Reserva i Gran Reserva. Polònia és un mercat emergent que actualment exporta més de 650.000 ampolles de cava. “És un mercat que té grans coneixedors del vi i en aquest sentit és una aposta important en el nostre pla d’acció per a aquest any i el pròxim”, destaca el president de la Denominació d’Origen.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa