VadeVi
El vi català també desfilarà per la ‘Barcelona 080’

Barcelona està ultimant els detalls del que serà una nova edició, i ja en són 31, de la Barcelona 080 Fashion Week, instal·lada al recinte modernista de Sant Pau entre els dies 2 i 5 de maig. S’hi veuran fins a vint-i-cinc desfilades diferents, dues més que en l’edició anterior, i amb un cartell on destaquen noms com Anel Yaos, Custo, Escorpion, Lola Casademunt by Maite, Nathalie Chandler, Rita Row, Simorra, The Artelier o Txell Miras, entre d’altres.  

Amb vi català, el maridatge perfecte

En aquesta edició, el vi català trobarà també el seu espai entre desfilades. La 31a edició de la 080 compta amb el suport de l’INCAVI i en aquest context, algunes denominacions d’origen de Catalunya hi deixaran tastar els seus productes. Serà, en paraules dels organitzadors, “el maridatge perfecte per als visitants de l’Open Area“. I és que precisament en aquest emplaçament s’hi instal·larà una gran barra amb productes emparats per la DO Catalunya, DO Montsant i DO Penedès perquè tothom pugui gaudir-ne i conèixer millor el territori a través dels seus vins.

Cartell de la 31a edició de la ‘080 Barcelona Fashion Week’

Sostenibilitat i diversitat

Aquest any, i segons han compartit els seus responsables durant la presentació de l’edició a Barcelona, la 080 Barcelona Fashion reivindica el seu compromís amb la sostenibilitat i la circularitat -amb col·leccions que incorporen teixits reciclats, sostenibles i col·leccions atemporals- i posa l’accent en la diversitat: diversitat de cossos, de talles, funcional i de gènere.

Aquesta diversitat, expliquen, s’ha cercat tant en el càsting, basat en la inclusió, la diversitat i la multiculturalitat, com amb les marques. Enguany, a més a més, i per primera vegada en la trajectòria de l’esdeveniment, el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya amb la col·laboració de l’Institut Català de les Dones durà a terme una acció de sensibilització sobre la neutralitat corporal i la diversitat funcional: una desfilada de moda inclusiva a través de la marca Free Form Style.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa