VadeVi
El Vijazz Vilafranca posa a la venda les entrades pels tastos i maridatges

El Vijazz Vilafranca 2021 se celebrarà en tres espais: la plaça Jaume I i el Claustre de Sant Francesc on s’hi tindran lloc els concerts, i la platea del Casal on s’hi celebraran les sessions de tast i maridatge. Les entrades pels concerts es van posar a la venda a primers de juny, i aquest divendres 18 de juny, a partir de les 10h del matí, es posen a la venda les entrades pels tastos.

Per aquesta edició, l’Acadèmia Tastavins Penedès ha planificat un programa de tastos i maridatges en una gran sala de tast, amb una capacitat de 50 persones, amb totes les mesures de seguretat, neteja i distancia entre participants. La platea del Casal ofereix la màxima comoditat i amplitud per poder desenvolupar els tastos amb totes les garanties.

El programa de tastos del Vijazz Vilafranca buscarà oferir als visitants els vins de la DO Penedès i caves DO Cava, maridats amb una selecció dels millors productes d’Ametller Origen. Els vins premiats en el concurs Tastavins DO Penedès 2021 seran la base de la majoria de tastos, complementats amb una selecció dels millors caves. La gestió anirà a càrrec del sommelier Xavier Viles, responsable tècnic de l’Espai Penedès BCN de l’Acadèmia Tastavins Penedès, amb la col·laboració de sommeliers de referència com Meritxell Falgueras, Ramon Francàs o Ramon Roset.

Els tastos del Vijazz Vilafranca 2021 se celebraràn en horari de tarda vespre,  el divendres 2, dissabte 3 i diumenge 4, i també comptaran amb activitats especials com un tast de vins del celler Jean Leon, una presentació tast del nou segell 100% Xarel·lo de la DO Penedès, un tast maridatge de la DO Cava, o una presentació especial dels vins i caves de Família Ametller.  

Qui vulgui adquirir entrades ho podrà fer a l’apartat “Tastos i maridatges” del lloc web del Vijazz Vilafranca. Tots els tastos tenen un preu únic de 15€.

Tastos i maridatges innovadors

L’activitat s’iniciarà el divendres 2 de juliol a les 18h amb un maridatge especial conduit per la DO Cava, seguidament a les 19.30h hi haurà un tast dirigit pel sommelier Ramon Roset, on es maridaran vins Penedès i caves amb formatges, i el seguirà a les 21h un tast de vins Penedès i caves amb ibèrics, i un de vins Penedès i caves amb xocolates i fruites a les 22.30h conduits pel sommelier Xavi Viles.

Dissabte a les 18h s’iniciarà l’activitat amb un tast de vins Penedès i caves amb ibèrics conduit pel sommelier i periodista especialitzat Ramón Francàs. Seguidament a les 19.30h tindrà lloc un tast especial amb vins Xarel·lo 100% de la DO Penedès maridat amb formatges i ibèrics i un de vins Penedès i caves amb formatge a les 21h a càrrec del sommelier Xavi Viles. Per acabar el dia, a les 22.30h tindrà lloc un tast de vins Penedès i caves amb xocolates i fruites conduit també per Xavi Viles.

El darrer dia de tastos, s’iniciarà l’activitat a les 18h amb un maridatge especial de vins i caves i productes Ametller Origen a càrrec de la sommelier i comunicadora, Meritxell Falgueras. A continuació, a les 19.30h tindrà lloc el tast de vins Jean Leon conduit per Mireia Torres i Roser Catasús, directora general i enòloga del celler respectivament, i a les 21h se celebrarà el darrer tast del Vijazz Vilafranca amb vins Penedès i caves amb ibèrics a càrrec de Xavi Viles.

Venda d’entrades per als concerts a molt bon ritme

Després de posar a la venda de les entrades per als concerts el passat 4 de juny, els organitzadors del Vijazz Vilafranca, l’Acadèmia Tastavins Penedès, està molt satisfeta de la rebuda. Enguany i a causa de les restriccions derivades de les mesures sanitàries, no es permetran assistir a peu dret a cap dels concerts del Vijazz Vilafranca, i l’espai dels concerts es tancarà i se’n reduirà l’aforament. La única manera d’accedir als actes és mitjançant la compra d’entrades. És per aquest motiu, que els artistes oferiran dues actuacions per tal de que més gent pugui assistir-hi.

TASTOS I MARIDATGES VIJAZZ VILAFRANCA 2021

Divendres
18h – Maridatge especial DO Cava 
19.30h – Vins Penedès i caves amb formatges Ametller Origen amb Ramon Roset
21h – Vins Penedès i caves amb ibèrics Ametller Origen amb Xavi Viles
22.30h – Vins Penedès i caves amb xocolates i fruites Ametller Origen amb Xavi Viles

Dissabte
18h – Vins Penedès i caves amb ibèrics Ametller Origen amb Ramon Francás
19.30h – Tast especial 100% Xarel·lo DO Penedès amb formatges i ibèrics amb Xavi Viles
21h – Vins Penedès i caves amb formatges Ametller Origen amb Xavi Viles
22.30h – Vins Penedès i caves amb xocolates i fruites Ametller Origen amb Xavi Viles

Diumenge
18h – Maridatge especial vins i caves Ametller i productes Ametller Origen amb Meritxell Falgueras
19.30h – Tast vins Jean Leon amb Mireia Torres i Roser Catasús
21h – Vins Penedès i caves amb ibèrics Ametller Origen amb Xavi Viles

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa