Vinyes a Artés, al Bages

El picapoll, el merlot i el cabernet sauvignon són, entre d’altres, alguns dels productes que la DO Pla de Bages presentarà als restaurants de la comarca de l’Anoia, el proper dimarts 3 de juliol a Igualada, a la Sala de les Voltes de l’Adoberia del carrer del Rec, 15.
Onze cellers representatius de la DO Pla de Bages: Bodegas Abadal, Celler Cooperatiu d’Artés – Artium, Celler Cooperatiu de Salelles, Celler El Molí – Collbaix, Celler Solergibert, Fargas Fargas, Jaumeandreu, Mas de Sant Iscle, Oller del Mas, Vins Grau i Caves Gibert; que presentaran uns productes de variada gamma, des de vins de recent elaboració, joves procedents de la darrera collita, fins als criances i reserves.
La climatologia, la peculiaritat del sòl, el Picapoll, entre d’altres són elements diferenciadors d’una denominació d’origen que produeix vins d’una marcada personalitat, molt lligada a la terra on es cultiva. L’objectiu de jornades com aquesta és que els professionals de la restauració, mitjans de comunicació i prescriptors, coneguin de primer mà els elements diferenciadors d’uns productes singulars i de gran qualitat.
La jornada que s’iniciarà a les 18.15h, comptarà amb la presència del Sr. Pere Santos, president del Gremi d’Hostaleria i Turisme de l’Anoia, i s’iniciarà amb una presentació de la DO Pla de Bages a càrrec del Sr. Valentí Roqueta, president de la DO Pla de Bages. Seguidament parlaran en Jaume Pont, com a sommelier i coordinador del comitè de tast de la DO Pla de Bages, que parlarà d’aspectes tècnics, analitzant els vins del Bages des de la seva personalitat fins les seves àmplies varietats, i finalitzarà els parlaments el sr. Albert Riba, igualadí i expert en divulgar l’esperit emprenedor en les organitzacions i les persones.
Un cop finalitzada la primera part es procedirà al workshop i presentació dels 11 cellers, on les persones assistents tindran l’ocasió de tastar els diferents vins que se serviran acompanyats d’un tast de plats típics de l’Anoia.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa