El Bages conquereix l’Anoia

Onze cellers representatius de la DO Pla de Bages es presenten el proper dimarts 3 de juliol a Igualada

Vinyes a Artés, al Bages

El picapoll, el merlot i el cabernet sauvignon són, entre d’altres, alguns dels productes que la DO Pla de Bages presentarà als restaurants de la comarca de l’Anoia, el proper dimarts 3 de juliol a Igualada, a la Sala de les Voltes de l’Adoberia del carrer del Rec, 15.

Onze cellers representatius de la DO Pla de Bages: Bodegas Abadal, Celler Cooperatiu d’Artés – Artium, Celler Cooperatiu de Salelles, Celler El Molí – Collbaix, Celler Solergibert, Fargas Fargas, Jaumeandreu, Mas de Sant Iscle, Oller del Mas, Vins Grau i Caves Gibert; que presentaran uns productes de variada gamma, des de vins de recent elaboració, joves procedents de la darrera collita, fins als criances i reserves.

La climatologia, la peculiaritat del sòl, el Picapoll, entre d’altres són elements diferenciadors d’una denominació d’origen que produeix vins d’una marcada personalitat, molt lligada a la terra on es cultiva. L’objectiu de jornades com aquesta és que els professionals de la restauració, mitjans de comunicació i prescriptors, coneguin de primer mà els elements diferenciadors d’uns productes singulars i de gran qualitat.

La jornada que s’iniciarà a les 18.15h, comptarà amb la presència del Sr. Pere Santos, president del Gremi d’Hostaleria i Turisme de l’Anoia, i s’iniciarà amb una presentació de la DO Pla de Bages a càrrec del Sr. Valentí Roqueta, president de la DO Pla de Bages. Seguidament parlaran en Jaume Pont, com a sommelier i coordinador del comitè de tast de la DO Pla de Bages, que parlarà d’aspectes tècnics, analitzant els vins del Bages des de la seva personalitat fins les seves àmplies varietats, i finalitzarà els parlaments el sr. Albert Riba, igualadí i expert en divulgar l’esperit emprenedor en les organitzacions i les persones.

Un cop finalitzada la primera part es procedirà al workshop i presentació dels 11 cellers, on les persones assistents tindran l’ocasió de tastar els diferents vins que se serviran acompanyats d’un tast de plats típics de l’Anoia.

Nou comentari