VadeVi
El Berliner Wein Trophy del 2011 premia el negre de l’Olivera

El prestigiós i reconegut concurs Berliner Wein Trophy 2011, a la seva 14ena edició celebrada a la capital alemanya del 15 al 17 de juliol, ha guardonat L’Olivera Cooperativa amb una medalla d’argent pel seu Primers Vins Negres 2010 en la categoria de Vins Joves (Jungwein Wein), en la qual es van degustar 1.320 vins de l’anyada 2010 procedents de 22 nacions.

Edició rere edició, aquests premis alemanys s’han consolidat com un dels referents més prestigiosos i reconeguts a nivell mundial. Actualment, el Berliner Wein Trophy es situa entre els cinc millors concursos internacionals del món, i compta amb el reconeixement oficial de la Unió Europea, així com amb el patrocini de la Organització Internacional de la Vinya i del Vi.

L’Olivera considera d’una forma molt especial aquest reconeixement pel recolzament i empenta que suposen al treball dut a terme fins a dia d’avui, i des de fa 3 anys, en l’elaboració dels seus primers vins negres, que vol seguir el camí de la qualitat i el prestigi aconseguit amb els seus vins blancs.

L’Olivera Cooperativa és una cooperativa d’integració social de Vallbona de les Monges creada l’any 1974 i que des de l’any 1989 elabora vins i olis.


ELS PRIMERS VINS NEGRES 2010 HA ESTAT GUARDONAT AMB UNA MEDALLA D’ARGENT AL Berliner Wein Trophy 2011 FOTO: L’OLIVERA COOPERATIVA

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa