VadeVi
El blog «Wine on VI» de Miquel Hudin, finalista al Premi Millésima
  • CA

El blog Wine On VI escrit pel periodista de vins i col·laborador del VADEVI.cat Miquel Hudin és un dels finalistes als premis internacionals Millésima Blog Awards. Hudin explica que és un blog que va començar al 2013 per publicar tota mena d’articles sobre el món del vi, des de visites enoturístiques, notes de tast, perfils de cellers o notes d’opinió. Segons diu, és l’únic blog en anglès que cobreix extensivament els vins produïts a Catalunya, dels quals n’és un gran promotor.

El guanyador d’aquest concurs, que es tria per votació popular a través del Facebook, serà guardonat amb un viatge enoturístic a Burdeus. L’article que ha fet finalista a Hudin es titula “Traveling around with wine and the Lazenne” i la seva candidatura es pot votar fins el dia 26 de febrer a través d’aquest enllaç.

Miquel Hudin explica que li fa il·lusió guanyar perquè considera que és una oportunitat per donar més visibilitat als vins catalans, els quals afirma taxatiu que s’han de desprendre de “la llosa de la Marca España” a l’exterior.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa