VadeVi
El Castell del Vi passeja per la història de les DO Priorat i Montsant

Poques vegades un territori ha estat tan identificat amb el vi com el Priorat. Una comarca on la cultura del vi és gairebé mil·lenària. El Priorat ara té un més que merescut prestigi arreu del món. Parlar de la comarca és fer-ho avui de productes d’alta qualitat.

Dins aquest context s’emmarca el Castell del Vi de Falset. La instal·lació ofereix als visitants una dimensió integral d’aquest producte: el territori i la societat d’on neix, la seva elaboració, els seus secrets, la seva història, el seu futur. És un element més d’interès i de dinamitzaciío de la comnarca

En aquest centre dinàmic i interactiu, enòlegs, bodeguers, agricultors, amants del vi autòctons i estrangers donen testimoni del “fenomen Priorat”: l’esforç individual i col·lectiu, la unió de la tradició i de les últimes tecnologies, la integració de diferents fórmules productives i comercials, els lligams amb una terra, un paisatge i un patrimoni cultural.

La DO Montsant i la DOQ Priorat són les grans protagonistes de l’espai expositiu del Castell del Vi, que convida a explorar els seus territoris i els seus vins. L’espai serà el nou punt de partida d’una ampla xarxa de recursos i ofertes enològiques i turístiques: allotjaments i restaurants de qualitat, rutes a peu o en bicicleta, vistes als cellers, tast dels millors productes…

Él Castell del Vi de Falset ja funciona de manera estable. Va obrir portes a la Fira del Vi de l’any 2009 però només es podia veure durant les edicions d’aquest certamen i durant la resta de l’any es trobava tancat al públic.


Castell del vi de falset FOTO. AJUNTAMENT DE FALSET


Castell del vi de falset FOTO. AJUNTAMENT FALSET


Castell del vi de falset FOTO. AJUNTAMENT FALSET


Castell del vi de falset FOTO. AJUNTAMENT FALSET


Castell del vi de falset FOTO.AJUNTAMENT FALSET


Castell del vi de falset FOTO. AJUNTAMENT FALSET


Castell del vi de falset FOTO: AJUBTAMENT FALSET

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa