VadeVi
El CAT Teià programa tallers d’enologia i de cuina romana a partir del març

El Centre d’Acollida Turística (CAT) de Teià oferirà a partir del març tallers de cuina romana i enologia. Són algunes de les activitats que el celler ha programat pel 2010. L’objectiu és donar a conèixer la vida, tradicions i història romana. Després de 6 mesos de la seva posada en funcionament, el CAT Teià -que a la vegada és el CAT pilot de Catalunya ja que és el primer dels onze que ha de tenir el Principat- ofereix diverses activitats, entre elles, espectacles infantils, concerts per adults i diversos tallers didàctics ambientats en l’època romana.

Els tallers d’enologia, que estaran dirigits per president del Comitè de Tast del Consell Regulador de la DO Alella, Jordi Pujolràs, començaran a partir de l’abril. Se’n faran 4 cursos de 3 sessions cada un els mesos d’abril, junt, setembre i novembre. Els tallers seran dimarts de vuit del vespre a deu de la nit i tindran una part pràctica i l’altra teòrica. El preu del curs serà de 16 euros i ja es poden reservar les places al CAT Teià.

Els tallers de cuina romana aniran variant en funció de l’època de l’any ja que els plats que es cuinaran estaran relacionats amb les festivitats de l’Antiga Roma. Els dies 6 de maig i 7 d’octubre es farà coincidir els dos cursos: la cuina romana i els vins de la DO Alella.

El CAT Teià se situa al complex arqueològic de Vallmora que conté les restes d’un antic celler romà (cella vinària) i la temàtica del CAT mostra la petjada romana a Catalunya i la llarga tradició vitivinícola del país.


El CAT Teià té una premsa de vi de l’època romana FOTO: CAT TEIÀ

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa