El Catavins de Sabadell es modernitza

Imatge de la mostra Catavins de Sabadell Foto: VADEVI.cat

La mostra de vins sabadellenca Catavins celebrarà aquest any la seva cinquena edició els dies 9, 10 i 11 de novembre. El certamen, organitzat per Fira Sabadell, vol superar els 15.000 visitants. Per això aquest any, i a partir de propostes dels participants d’edicions anteriors, s’estrena una imatge moderna i innovadora al recinte firal que potenciarà el caràcter més popular i d’atenció al públic final.

Hi ha previstos canvis en la disposició i forma dels estands, i també en el mateix concepte de fira, que experimentarà sensibles modificacions per adaptar-lo als gustos del públic. Un dels trets més característics del certamen, de tota manera, continuarà inalterable: Catavins 2012 tornarà a oferir un interesantíssim programa d’activitats participatives completament renovades. Grans noms del món vitivinícola s’hi donaran cita per compartir una estona amb la gent. Tastos, maridatges, presentacions i moltes sorpreses farciran el programa d’activitats de Catavins.
Un programa d’activitats que tindrà una extensió en les Nits Catavíniques, activitats populars al voltant del món del vi que es duran a terme en diversos establiments de Sabadell durant les setmanes prèvies al Catavins.

Nou comentari