La tercera edició de la fira Catavins Sabadell, que se celebrarà del 12 al 14 de novembre al recinte de Fira Sabadell, introdueix aquest any diverses novetats interessants, que li aportaran un caràcter encara més professional que en les edicions anteriors.

La principal innovació és la celebració paral·lela d’un workshop en què els cellers catalans tindran l’oportunitat de contactar amb importadors de diversos països. En el context de crisi actual, l’exportació és una de les vies de comercialització més activa i sòlida en el sector vinícola. Per això, Fira Sabadell ha volgut potenciar aquesta via i contribuir a l’augment de les opcions de negoci de les empreses expositores.

Catavins Sabadell reservarà un espai exclusiu per als professionals acreditats del sector de vi sota el nom Aula del Professional. S’hi concentraran els tastos de nombrosos productes dels expositors. Cada expositor tindrà la possibilitat d’inscriure un nombre limitat de referències, posades a disposició dels professionals, que les podran tastar lliurement a l’Aula. D’aquesta manera, els professionals tindran la possibilitat de tastar un bon nombre de vins diferents i decidir-se a visitar els estands d’aquells que més interessants els hagin semblat.

A més, també hi haurà una nova botiga central, gestionada per Fira Sabadell, on cada expositor podrà tenir a la venda un màxim de dues referències, que sortiran amb importants descomptes. D’una banda, es busca que es converteixi en un punt d’atracció per als visitants i, de l’altra, que funcioni com una eina útil perquè els cellers puguin donar sortida a excedents de producte i potenciar la venda. De tota manera, els expositors podran continuar venent lliurement, al seu estand, la resta de referències que desitgin.

D’altra banda, Catavins Sabadell 2010 mantindrà els trets distintius que l’han definit fins ara, com l’extens programa d’activitats participatives, gratuïtes i obertes a tothom. Com cada any, els visitants seran obsequiats amb una copa amb la compra de la seva entrada, i diversos tiquets que podran bescamviar per degustacions als estands dels expositors.


El Catavins de Sabadell se supera cada any que passa FOTO: VADEVI.cat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa