VadeVi
El cava Codorníu Pinot Noir guanya el premi al Millor Espumós per part dels lectors de la Guia Gourmet
  • CA

Codorníu Pinot Noir, que va ser llançat al mercat a l’octubre de 2001, va ser el primer cava elaborat 100% amb aquesta varietat a l’Estat espanyol, de la qual el grup en té la major i més antiga extensió de l’Estat. Codorníu Pinot Noir, és un cava d’aroma intensa a fruits vermells i cítrics que presumeix de ser diferent, únic i autèntic. Els guardons van ser lliurats durant la celebració del XXIII Saló Internacional del Club de Gourmets, que va tenir lloc a Madrid del 30 de març al 2 d’abril de 2009. Per part de Codorníu va recollir el trofeu l’enòleg Francisco Sardà, qui va mostrar la seva satisfacció per la consecució del premi.

A més de les puntuacions oficials de la Guia, la redacció de Gourmets reconeix anualment la feina de cellers, institucions públiques i privades i persones, a favor de la millora en la qualitat dels vins de l’Estat i la seva promoció, tant en el mercat intern, com en l’àmbit internacional, concedint un total d’onze premis Guia de Vins Gourmets 2009. Les distincions s’atorguen a partir dels vots emesos pels usuaris de la Guia de Vins Gourmets, però no es repeteixen els premiats en els seus respectius epígrafs, en els cinc anys anteriors.


Aquest cava està elaborat exclusivament amb pinot noir FOTO: CODORNIU

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa