L’Institut del Cava continua, per 10è any consecutiu, treballant en la formació del Cava amb les Escoles d’Hostaleria a nivell estatal i estranger. Aquest 2013 seran més de 25 els seminaris que s’impartiran a més de 20 Escoles d’Hostaleria, focalitzant l’atenció aquest mes de març a Andalusia i Suïssa.

Amb l’objectiu de difondre els atributs, qualitats i característiques del Cava, l’Institut del Cava s’ha desplaçat aquests dies a diferents punts d’Andalusia. Sevilla, Jaen i Huelva han estat algunes de les ciutats escollides per a seguir amb la difusió de la diversitat i versatilitat del Cava on més de 200 alumnes de Sala i Cuina de les Escoles d’Hoteleria Gambrinus Sevilla, Gambrinus Jaen, Consorcio Escuela de Hostelería de Islantilla i l’Escola Superior d’Hoteleria de Sevilla, s’han immers en el món del Cava.

Els seminaris tenen l’objectiu de mostrar la gran diversitat de caves que es poden trobar actualment al mercat. En aquesta ocasió, els caves presentats han estat: Castell Sant Antoni, Mascaró, Freixenet, Marquès de Gelida, Vallformosa, Segura Viudas, Jaume Giró i Giró, Vilarnau, Grimau i Sumarroca, presentant entre tots ells, noves opcions i moments de consum, amb caves per aperitiu, gastronòmics, monovarietals i fins i tot caves per a postres.

Des de principis d’any ja s’han impartit seminaris a Màlaga, Vigo, Barcelona, Manresa, València i la ruta seguirà per Galícia i Madrid.

A banda i coincidint amb les dates, l’Institut del Cava també estarà present a l’Escola Internacional d’Hostaleria de Coira (Suïssa), on els alumnes de sala, cuina i direcció descobriran el cava de la mà de l’ambaixador i formador de Cava, Manfred Wagner. El proper mes serà el torn de l’Escola d’Hostaleria suïssa de Lucerna.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa