VadeVi
El Cavatast proposa més de 90 activitats enoturístiques

Amb motiu del Cavatast 2011, el Consorci de Promoció Turística de l’Alt Penedès ha configurat un complet programa amb més de 90 activitats, proposades pels membres del Club enoturismePENEDÈS, al voltant del món del vi i el cava, que es podran dur a terme el dissabte 8 i el diumenge 9 d’octubre, en horari de matí i tarda.

Aquest ampli programa d’activitats pretén ampliar l’important atractiu que ja de per si genera el Cavatast, mitjançant la incorporació d’un seguit d’activitats que permetin descobrir i aprofundir en el món del cava als visitants, i així puguin completar una jornada completa al territori.

El programa d’enovisites es troba disponible al web www.enoturismepenedes.cat, o es pot descarregar directament de VADEVI.cat a l’enllaç “Multimèdies relacionats” que hi ha a la dreta d’aquesta columna.

Les places es poden reservar de manera anticipada, contactant per mail amb el Consorci de Promoció Turística de l’Alt Penedès a info@enoturismepenedes.cat, o durant els dies del Cavatast, dirigint-se a l’estand que enoturismePENEDÈS tindrà a la mateixa fira, per tal de donar a conèixer l’oferta enoturística dels membres del Club.

Programa de visites Cavatast 2011


Visita a Torre-Ramona FOTO: VADEVI.CAT

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa