VadeVi
El celler Abadal presenta els nous Blanc, Rosat i Franc
  • CA

El celler Abadal presenta la seva gamma de vins que, segons el celler són “més representatius del frescor i l’honestedat de la DO Pla de Bages”. Abadal Blanc, Abadal Rosat i Abadal Franc són tres vins joves que combinen varietats característiques de la zona, com la picapoll, la macabeu o la sumoll.

Amb aquesta unió, Abadal busca destacar l’autenticitat de la denominació, recuperar elements autòctons i, al mateix temps, integrar-ne altres de més moderns, com el seu nou disseny.

Segons la informació del celler, l’Abadal Blanc és un vi jove elaborat amb les varietats picapoll, macabeu, chardonnay i sauvignon blanc. De color groc daurat i aspecte brillant i net, destaca pel seu pas en boca honest en el que es fonen notes cítriques i matisos tropicals. PVP. 8,55€

L’Abadal Rosat s’elabora a partir d’una selecció de raïms de les varietats sumoll i cabernet sauvignon procedents de la vinya del propi celler. “El color maduixa i l’exuberant aroma de cirera fan que es converteixi en un vi fresc i amable”. PVP. 8,55€.

L’Abadal Franc és un vi negre que “fon l’elegància de les varietats tempranillo i sumoll i el caràcter concentrat del cabernet franc”. Segons el celler, és “jove i singular, de color cirera i té aromes intenses de fruita vermella que, com bon jove, ofereix franquesa alhora que complexitat i distinció”. PVP. 8,55€

Abadal, vinya i paisatge del Bages

Valentí Roqueta, president de Roqueta Origen, fundà Abadal l’any 1983 en honor a les arrels i a la tradició vitivinícola de la família al territori -el Bages- i amb el ferm compromís d’elaborar vins que expressessin la singularitat de la terra i la donessin a conèixer al món. En la seva aposta pel territori com a camí de diferenciació i identitat, Abadal treballa per recuperar la tradició vitícola de la zona amb innovació i modernitat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa