VadeVi
El Celler Espelt acull la polifònica de Figueres i les obres de Ricard i David Ansón

La Coral Polifònica de Figureres omplirà la sala de bótes del Celler Espelt, a VIlajuïga, de peces nadalenques provinents d’arreu del món. El concert, que ja ha esdevingut tradicional, es farà aquest divendres a les deu del vespre.

Pel que fa a aquesta edició destaquen nadales populars catalanes, com l’Adoració del pastors però també de franceses com “Els Àngels de la Glòria” i angleses com “Dech The Halls”, entre altres. L’entrada al concert és gratuïta, i en acabar es servirà als assistents una copa de cava per brindar per les festes.

I aquest mateix divendres, també s’inaugura una exposició a les instal·lacions del Celler Espelt. Amb el nom d’ “Ansón&Ansón”, la mostra, una macro-exposició, recull pintura i escultura. Ricard Ansón, el pare, hi posa la pintura. David Ansón, el fill, l’escultura.

Els dos figuerencs han concebut una exposició de les seves obres pensant especialment en la sala on té lloc la mostra, l’Espai d’Art del Celler Espelt .

La presentació d’aquesta macro-exposició, que començarà a les vuit del vespre, anirà a càrrec de la filòloga i escriptora Núria Esponellà, guanyadora del darrer Premi Néstor Luján amb la seva novel·la “Rere els murs». Entre tots els assistents a l’acte inaugural es realitzarà el sorteig d’una obra de Ricard Ansón.

L’exposició es podrà visitar de dilluns a divendres de 9 a 13 i de 15 a 19 hores fins el 10 de gener del 2010. Els dissabtes de 10 a 13 i de 15 a 19h. I els diumenges i festius de 10 a dues.


Una de les pintures de Ricard Anson FOTO: RICARD ANSON

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa