VadeVi
El Celler Espelt s’omple d’art i artistes amb Jose Luis Pascual

L’Espai d’Art del Celler Espelt, a Vilajuïga, va ser l’escenari ahir, de la inauguració de la exposició de pintures i collages “A diari”, de l’artista resident a Saus, Jose Luis Pascual, i que va comptar amb una nombrosa assistència d’amics, molts d’ells també artistes de diferents disciplines, que varen omplir realment d’art l’espai expositiu.

Concentració d’artistes i amics
La llista seria molt llarga però podem fer esment de la presència d’Assumpció Mateu, Josep Ministral, Medina Campeny, Víctor Pérez Porro, Monse Pla, Enric Pladevall, Lluis Krauel, Josep Mª Guerrero Medina, Laurent Martin “Lo”, que aquests dies enprén viatge cap a Sud Amèrica, Helena Kudry, Carles Bros, Manel Álvarez, Marzo Mart, Alberto Udaeta i molts altres.

Es pot dir, doncs, que va tenir lloc la més gran concentració d’artistes per metre quadrat dels darrers actes que han tingut lloc en el marc de l’Espai d’Art Espelt, que van compartir l’acte amb molts altres amics que no es volgueren perdre l’esdeveniment i conèixer en directe les noves creacions que presentava Jose Luis Pascual.

L’exposició, amb el títol de “A diari”, presenta una vintena d’obres de diferents formats amb el denominador comú de la utilització combinada del “collage” amb altres tècniques, que reflecteixen una bona dosi d’ironia i i d’indignació i alhora un crit contra la massificació de la publicitat i la informació que ens inunda amb els seus missatges i titulars.

La mostra es va cloure amb un tast de vins i caves del celler empordanès. L’exposició es podrà visitar a l’Espai d’Art del Celler Espelt fins el proper diumenge 30 d’octubre.


l’artista jose luis pascual ha presentat l’exposició de pintures i collages “A diari” al Celler Espelt FOTO: CELLER ESPELT

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa