VadeVi
El cicle de presentació dels nous vins del Penedès acaba a Barcelona amb èxit de participació

El Consell Regulador de la Denominació d’Origen Penedès, amb la participació de trenta empreses elaboradores / embotelladores, sis més que l’anterior edició, va presentar ahir a La Fontana de l’Eixample de Barcelona la catorzena edició d’aquest acte de divulgació, coneixement i promoció dels vins de la DO.

Aquest Saló dels Nous Penedès, com habitualment se l’anomena en el món professional, clou el cicle de presentacions que el Consell Regulador ha realitzar aquest any amb un gran èxit de participació i assistència, concretament a les ciutats de Palma de Mallorca, Madrid i Barcelona. Segons els organitzadors, 900 persones han assitit aquest dimarts a la presentació a la capital catalana, mentre que el total de participació, comptant les tres ciutats, és de 2000 professionals.
[[frase]]
‘Descobreixi els Nous Penedès’ és un acte dirigit als professionals del món de la restauració, la sommilleria, l’hosteleria, botigues especialitzades i mitjans de comunicació. Un punt de trobada en el que els responsables dels cellers i els prescriptors tenen l’oportunitat de connectar directament, i alhora conèixer de primera mà els nous vins del Penedès que s’estan començant a comercialitzar aquest any. Tot un espectacle de sabors i aromes que defineixen la tendència actual dels nous vins de la DO Penedès en quan a elaboració de vins de qualitat.

En total es van presentar més de 150 vins, que defineixen la voluntat diferenciadora que vol projectar el Consell Regulador de la DO Penedès. Uns vins de variada gamma, tant de recent elaboració, com joves procedents de la darrera collita, així com també criances i reserves que s’introdueixen en el mercat per primera vegada després de mesos de pacient espera a la barrica o a l’ampolla.

Els cellers participants han estat: Albet i Noya, Alsina & Sardà, Bodega Can Bonastre, Bodegas Pinord, Bodegues Torre del Veguer, Can Feixex, Castellroig Sabaté i Coca, Covides Vinyes Cellers, Emendis, Eudald Massana Noya, Ferre i Catasus, Gramona, Heretat MAs Tinell, Jané Ventura, Jaume Serra, Jean León, Joan Sardà, Josep Ferret i Mateu, Llopart, Mas Comtal, Mas Rodó, Miguel Torres, Mont-Marçal, Parato, Pardas, Parés Baltà, Raventós i Blancs, Sucesores de Rafael de Camps, Torelló i Vilarnau.


Els assistents han pogut degustar més de 150 vins d’una trentena de cellers FOTO:CRDO PENEDÈS


En la presentació dels Nous Penedès a Barcelona hi han assistit 900 persones FOTO:CRDO PENEDÈS


En total, en les tres presentacions de la 14ena edició del saló, hi han assitit 2000 persones FOTO:CRDO PENEDÈS

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa