El Clos Manyetes 1999 és el que més destaca en el tast vertical que ha dirigit René Barbier aquest dimarts a Barcelona

La seva evolució i el fet que estigui perfectament conservat fa que tots els assistents coincideixin a dir que està en la seva plenitud. Aquest tast vertical forma part de l'oferta de tastos i cursos del restaurant Món Vínic de Barcelona

El Clos Manyetes 1999, el més antic de les anyades que s’han tastat aquest dimarts al restaurant barceloní Món Vínic, és el que més va sorprendre als assistents. Segons han explicat fonts del restaurant, el vi estava perfectament conservat, presentava una evolució molt interessant i “tothom va coincidir a dir que estava en la seva plenitud”. Els 22 assistents al tast van poder gaudir de la primera anyada d’aquest vi i de les explicacions del propi René Barbier.

L’anyada que també van destacar els assistents va ser la del 2004, especialment per la seva estructura i la seva densitat en boca.

En general el Clos Manyetes es tracta d’un vi amb una producció molt limitada -només se’n fan 12.000 ampolles a l’any- elaborat amb vinyes velles de carinyena i garnatxa negra plantades en els clàssics costers pissarrosos de Gratallops.


René Barbier durant un el tast vertical del vi Clos Manyetes FOTO: MÓNVÍNIC

Nou comentari