Onze són els viatges oficials registrats pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Rural durant el primer trimestre del 2011. Si bé la conselleria dirigida per Josep Maria Pelegrí ocupa el número dos del rànquing de les conselleries més viatgeres, només superada per Territori i Sostenibilitat, també és cert que només utilitza la classe turista en els seus desplaçaments.

Madrid, el destí
Madrid ha estat el destí de 8 viatges, la resta ha estat a Sevilla i Còrdova i Brussel·les. Cinc dels viatges han estat en tren, tres en avió i la resta un combinat entre tren i avió, tots els bitllets en classe turista. En aquesta estadística s’hi inclouen els viatges del mateix conseller així com els directors generals de Desenvolupament Rural; del d’Agricultura i Ramaderia; del de Pesca i Afers Marítims i el d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries. Precisament, el responsable d’aquesta darrera direcció general, Domènec Vila Navarra, va ser l’encarregat d’assistir a Madrid a la reunió sobre l’organització comuna del mercat del vi al ministeri espanyol d’Agricultura.

Per cert, l’austeritat també s’imposa en els acompanyants: gairebé la meitat dels viatges no incloien acompanyants; fins i tot el conseller Pelegrí en un dels viatges a Madrid s’hi va traslladar completament sol.


Josep Maria Pelegrí, conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural FOTO: VADEVI.CAT

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa