VadeVi
El CR Cava, amb la Fundació Dieta Mediterrània
  • CA

Josep Maria Pelegrí i Pere Bonet, després de la signatura del conveni de col·laboració

El president de la Fundació Dieta Mediterrània, Josep María Pelegrí i Pere Bonet, president del Consell Regulador del Cava han signat un conveni de col·laboració entre ambdues entitats amb l’objectiu de promocionar els beneficis de la Dieta Mediterrània.

Des de fa temps, la Fundació Dieta Mediterrània col·labora intensament amb el Programa Europeu “Wine in Moderation” que la Federación Española del Vino i FIVIN estan implantant a l’Estat espanyol per promoure els beneficis del consum responsable de vins sobre la salut i la qualitat de vida.

“El cava forma part dels components essencials de la Dieta Mediterrània i està avalat per diversos estudis científics que demostren que el consum moderat de cava és beneficiós per la prevenció de malalties cardiovasculars i coronàries. La nostra tasca es basa en la promoció del cava com a part d’un estil de vida saludable i per això, la nostra col·laboració serà molt beneficiosa per a tots”, assenyala Pere Bonet.

El Consell Regulador del Cava s’afegeix a la llista d’entitats i empreses de prestigi que col·laboren amb la Fundació como el Ministeri d’Agricultura, Alimentació i Medi ambient; el Departament d’Agricultura de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona, Danone, Gallina Blanca, Prodeca, Freixenet, Llet Nostra, Bodegues Torres, Fira Barcelona, Mercabarna i la DO Catalunya, entre d’altres.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa