VadeVi
El curs Educació del Vi promou l’anglès per millorar la connexió amb els països anglòfils

L’Institut del Cava va posar el punt i final a la primera edició del curs ”Wine Education”, un curs de 60 hores dirigit als professionals del sector del Cava i del Vi.

L’objectiu principal del curs ha estat el de facilitar les eines correctes per a parlar, negociar, presentar el celler i els seus productes en un idioma estranger com és l’anglès, de la manera més professional possible, fugint dels errors més comuns, tot i ampliant els coneixements del vi, processos d’elaboració, característiques de les varietats, sols, ús de noves tècniques en altres zones vitícoles del món i investigacions que s’estan duent a terme.

“Wine Education” s’està convertint en un referent en la formació en anglès del vi al Penedès i un punt de connexió amb el dia a dia de zones vinícoles com Califòrnia, Austràlia i Nova Zelanda.

El perfil dels estudiants ha estat molt variat: enòlegs, gerents de cellers, directors d’exportació, responsables de centres de visita i d’enoturisme.

El curs ha estat impartit pel formador britànic Patrick M. Johnston d’Espai Cultural Fara de Sant Sadurní d’Anoia, amb més de 7 anys d’experiència formant a cellers, directius, tècnics tant del món del vi com d’altres sectors.

Segons declaracions de Johnston, “tot i que cada cop més el nivell d’anglès està augmentant, cal treballar i reforçar els coneixements per a transmetre la màxima seguretat, confiança, professionalitat i convenciment a l’hora de presentar i negociar en un idioma estranger davant d’altres professionals de parla anglesa”. Davant l’èxit de la primera edició, n’acaba de començar una segona.

Institut del Cava, l’associació dels elaboradors de Cava, treballa per a dissenyar una formació adaptada i adaptable a les necessitats del sector. En breu s’iniciarà el segon Curs d’Enoturisme, “Una experiència rendible per als cellers”, així com la segona edició del Curs de Recolzament a l’Exportació del cava/vi.


Alumnes del curs d’educació en el vi FOTO: INSTITUT DEL CAVA

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa