VadeVi
El curt «Cava: emoció & harmonia» finalista de la 5a Edició del Most Festival
  • CA

El curtmetratge ‘Cava: emoció & harmonia’ produït pel Consell Regulador del Cava ha estat escollit finalista de la secció Collita 2015 de la 5a Edició del Most Festival que tindrà lloc del 5 al 15 de novembre de 2015 a Vilafranca del Penedès.

El reportatge documental narra “l’emocionant” experiència viscuda a la Gran Final de la I Edició del concurs ‘Millor Sommelier d’Espanya en Cava’ organitzat per la Denominació d’Origen durant els anys 2013 i 2014 per tota la geografia de l’estat espanyol. Des dels preparatius previs de la prova fins a la proclamació dels guanyadors, aquest curtmetratge “és un fidel reflex del desenvolupament d’aquesta iniciativa que tenia per objectiu la col·laboració en la formació dels professionals del servei a Espanya i la professionalització del coneixement del cava”, expliquen des del Consell Regulador del Cava.

La secció Collita 2015 està oberta a tot tipus de treballs audiovisuals de qualsevol nacionalitat i de qualsevol duració que tracti sobre el món del vi i del cava des de qualsevol vessant (promocional, artística, pedagògica, turística, científica, documental o narrativa).

Sobre el Most Festival

El Most Festival, organitzat pel Vinseum (Museu de les Cultures del Vi de Catalunya) i Cine Club Vilafranca, té per objectiu donar a conèixer les produccions audiovisuals relacionades amb la cultura de la vinya, el vi i el cava. A més a més, el festival compta amb la projecció de pel·lícules de grans directors no estrenades comercialment i una gran selecció de curts.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa