A la Fira del Gall el vi penedesenc cada cop hi té més protagonisme Foto: Joan Nebot

Amb motiu de la Fira del Gall de Vilafranca, s’han organitzar diverses activitats enoturístiques i gastronòmiques per tot el Penedès, dirigides a tots els públics.

Unes es desenvoluparan al propi recinte de la Fira, els dies 17 i 18 de desembre al Parc de Sant Julià de Vilafranca del Penedès, i altres, les enoturístiques, als diverssos cellers participants.

Activitats al recinte de la Fira del Gall

Destaquen les activitats del SUPERCELLER per a tots els aficionats al món del vi que podeu veure en detall a continuació:

A LA SALA DE TAST

Dissabte, 17 de desembre

– De: 11:30 a 12:30 TALLER DELS SENTITS: El gust.

Jugant amb els sentits aprenem a distingir els diferents gustos dels vins.

Participació gratuïta presentant el tiquet de degustació del Tastavi.

– De: 13:00 a 14:00 TAST-MARIDATGE “4 FORMATGES” – Viu l’experiència!

Selecció de vins negres DO Penedès maridats amb originals varietats de formatges catalans i de la resta del món.

Inscripció prèvia al 93 890 13 95 (Roser). Preu: 5 Euros per persona.

– De: 18:00 a 19:00 DIPPING EXPERIENCE de GODIVA – Envolta’t de Sensacions!

Es tracta d’un tast de vins DO Penedès amb fruites i xocolates. Els assistents podran degustar i participar d’aquest taller sucant les fruites en xocolata fosa que, combinades amb diferents vins negres, mariden a la perfecció.

Inscripció prèvia al 93 890 13 95 (Roser). Preu: 6 Euros per persona.

Diumenge, 18 de desembre

-De: 11:30 a 12:30 TALLER DELS SENTITS: L’olfacte.

Jugant amb els sentits aprenem a distingir els diferents aromes dels vins.

Participació gratuïta presentant el tiquet de degustació del Tastaví.

-De: 13:00 a 14:00 TAST DE MONOVARIETALS amb delicadeses del Penedès.

L’enòleg Pere Escudé ens recomanarà quins vins mariden amb delicadeses del Penedès.

Inscripció prèvia al 93 890 13 95 (Roser). Preu: 5 Euros per persona.

TASTAVI

Es tracta d’un espai per degustar vins negres de la D.O. Penedès. Estarà obert dissabte matí i tarda i diumenge al matí. Aquest any s’hi podrà tastar els següents vins:

-Finca La Milana 2006 d’Albet i Noya

-Diorama Syrah 2009 de Bodegas Pinord

-Cossetània Negre Reserva 2006 de Castell d’Or

-Arte Reserva 2006 d’Heretat Mas Tinell

-Can Feixes Negre Selecció 2006 de Can Feixes

-Jean Leon Cabernet Sauvignon Reserva 2004 de Jean Leon

-Amaltea 2009 de Loxarel

-Martí Serdà Merlot Criança 2005 de Martí Serdà

-Mascaró Cabernet Sauvignon 2007 de Mascaró

-Atrium Cabernet Sauvignon 2007 de Miguel Torres

-Atrium Merlot 2010 de Miguel Torres

-Mont Marçal Negre Criança 2009 de Mont Marçal

-Parató Samsó 2007 de Parató

-Indígena 2009 de Pares Baltà

-Bru de Tardor 2006 de Rovellats

-Dèfora 2007 de U mes U fan tres

EL REBOST DE NADAL

Espai de venda de vins negres, rosats i blancs, caves, licors i altres productes selectes d’alimentació artesana, obert dissabte matí i tarda i diumenge al matí.

70 Propostes enoturístiques

Complementariament a les activitats que es desenvoluparan al recinte de la Fira, des d’enoturismePENEDÈS s’ha coordinat un seguit de propostes dels cellers i entitats membres del club, que destaquen per la seva varietat i diversitat.

Des de visites tradicional a cellers, un taller d’olors o un tast vertical, fins a endinsar-se al món del cava a través d’un tast, fent el teu propi cava o aprenent com s’elaboren els caves de llarga criança.

Hi ha visites per a tots els públics i tots els gustos, algunes de pagament i d’altres gratuïtes.

Hi participenels següents cellers:

Agustí Torelló Mata, Albet i Noya, Artcava, Bodega J. Miquel Jané Celler Cal Costas, Bodegas Miguel Torres, Canals&Munné, Cava Llopart, Cava Mas Tinell, Caves Nadal, Cellers Carol Vallès, Eudald Massana Noya, Freixenet, Jean Leon, Mas Can Colomé, Mas Comtal, Mas Rodó Vitivinícola, Museu d’Esperanto de Subirats, Parató, Vallformosa, Vilarnau.

El programa complet de visites i activitats es pot descarregar del següent enllaç:

FIRA DEL GALL 2011 ENOVISITES I ACTIVITATS

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa