El joc del tast a cegues

Torres presenta aquest Nadal un estoig amb tot el necessari per aprendre a tastar vins i distingir aromes

El kit va en un estoig de bona presentació per a regal. Foto: Torres

Bodegas Torres s’ha proposat crear una proposta que combini els conceptes de vi i de regal. Per a assolir-ho, Torres fusiona aquests dos elements en un joc de tast a cegues que pot ser una diversió per a les sobretaules nadalenques.

Es tracta d’un estoig que conté tres ampolles de la gamma Atrium, Cabernet Sauvignon, Merlot i Chardonnay, acompanyats de dues copes negres, que impedeixen distingir el color dels vins i tres fundes per tapar les ampolles i no poder-les veure. El PVP de l’estoig és de 39,95 euros.

Descripció del celler Torres dels vins de la gamma Atrium:

Atrium: el nom prové de les antigues cases romanes i fa referència a una habitació on es tocava música, es menjava i es gaudia dels vins. Obrir una ampolla d’Atrium, sigui Cabernet Sauvignon, Chardonnay o Merlot, és gaudir d’una simfonia d’intensos i sensuals aromes, amb les notes dels diferents raïms que formen un acord escrivint així una màgica partitura.

Atrium Cabernet Sauvignon : notes de confitures, fruits negres i pa torrat formen un acord vibrant, un vi criat en barrica de roure francès durant 12 mesos (30% roure nou). Perfecte per prendre amb vedella, porc o ànec. Servir a 15ºC.

Atrium Chardonnay : una tercera part del Chardonnay es va elaborar i va rebre criança durant 5 mesos en bótes noves de roure (barreja d’Hongria i Nevers). Les notes de

préssec madur formen un acord vibrant amb els matisos de vainilla, perfecte amb

tot tipus de peixos, paelles i gall dindi. Servir a 11ºC.

Atrium Merlot : la varietat Merlot deu el seu nom a les merles que sobrevolen aquestes vinyes, buscant el sabor llaminer dels raïms madurs. Les notes de cirera madura i confitura de gerd formen un acord vibrant amb els dolços tanins, perfecte

per prendre amb vedella, porc o ànec salvatge. Servir a 15-16ºC.

Nou comentari