El macrotast de vins catalans, obert als lectors de VADEVI

L'activitat, que es durà a terme dissabte 16 de març a les 11h a l'hotel Condes de Barcelona, fins ara estava reservada només per als socis del TR3SC

L’acte preveu 180 assistents que podran tastar 12 vins catalans d’alt nivell. Foto: TR3SC

El macrotast de vins catalans que han organitzat el club TR3SC juntament amb els autors de la Guia de Vins de Catalunya, pel proper dissabte 16 de març a les 11h, s’obre també als lectors de VADEVI.cat, que s’hi podran inscriure a través d’aquest enllaç: Macrotast per a no socis , al mateix preu (48 euros) i en les mateixes condicions que els socis del club TR3SC.

Es tracta d’una activitat inèdita, un macrotast de quatre hores per donar a conèixer la riquesa dels vins del nostre país.

12 vins, bones tapes, un espai espectacular com és l’Hotel Condes de Barcelona per tal que els 180 assitents puguin assaborir, tastar i es diverteixin amb els millors vins del país i coneguin de ben a prop les varietats autòctones i la seva història.

La jornada compatarà amb la presència dels experts Jordi Alcover, Sílvia Naranjo, Jordi

Abellán, Nani Ramon, Lluís Tolosa, Miguel Figini i Joan Nebot, director de VADEVI.cat, que presentaran els diversos vins i caves.

Nou comentari