VadeVi
El Massís del Garraf vol ja ser sub-zona de la DO Penedès

L’Associació de Viticultors del Massís del Garraf va celebrtar la primera trobada d’aquest any per planificar les accions i fixar les línies treball del 2011. El principal objectiu és aconseguir el tractament formal del Massís del Garraf com a zona vinícola amb identitat pròpia, que es donaria amb el reconeixement administratiu de la sub-Denominació d’Origen Garraf, com a part de la DO Penedès.

Per aquest motiu, s’ha decidit tornar a demanar una resposta al Consell Regulador de la DO Penedès i, com a cellers integrants de la denominació, demanar-li un posicionament públic i oficial amb relació a l’aprovació de la sub-zona Garraf.

També s’ha començat a treballar en la possibilitat d’incorporar a nous socis que ja han demostrat interès a participar i ser membres de l’Associació.

Com acció més destacada, l’Associació de Viticultors del Massís del Garraf ha decidit organitzar la “1ª Mostra Professional de Vins del Massís del Garraf”. L’esdeveniment tindrà com a objectiu principal reunir en un mateix espai la producció vinícola del Massís del Garraf per poder donar-la a conèixer a tots els professionals de la restauració i estudiants del sector.

D’altra banda, es continuarà amb la filosofia de difusió dels Vins del Massís del Garraf amb activitats com el Programa de Tast i Maridatges a Sant Pere de Ribes, la Mostra de Vins de Sitges, la Fira del Vi Novell de Vilanova, tasts dirigides (com en el restaurant Sant Pau, de Carme Ruscalleda), donant suport a institucions com Slow Food del Garraf o l’Associació de Joves Cuiners de Vilanova i oferint la col·laboració als actes culturals rellevants de la zona.


Mostra de Vins del Garraf

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa