VadeVi
El Mercat de Vins i Caves arriba a la Setmana Medieval de Montblanc

Els cellers de la DO Conca de Barberà participaran a la Setmana Medieval de Montblanc, en una nova edició del Mercat de Vins i Caves. Una quinzena d’elaboradors seran presents en diferents parades per oferir els seus productes i assessorar els visitants sobre les varietats i la forma d’elaboració.

L’evolució de la viticultura a la Conca de Barberà ha esta molt lligada a l’evolució històrica de la comarca. Els antecedents més remots es troben en temps dels romans i possiblement fins i tot abans. Però va ser amb l’edat mitjana quan va agafar molta rellevància. Per aquest motiu, la Setmana Medieval de Montblanc és un bon marc fer visibles els cellers de la DO Conca de Barberà. I també és un gran aparador per la gran afluència de públic que s’hi espera.

La mostra de vins se celebrarà del 30 d’abril a l’1 de maig i del 7 i 8 de maig. Durant aquests dos caps de setmana es podrà gaudir del Mercat en un nou horari, allargant el tast de vins fins les 9 del vespre els dissabtes. El Mercat estarà ubicat a la plaça dels Àngels, tocant al carrer dels Jueus, en ple centre històric de la Vila Ducal.

Els assitents trobaran el bo i millor de Celler Carles Andreu, Celler Cal Joan, Carlania Celler, Cellers Roset, Celler Jordi Llorens, Gatzaravins, Guspí, Heredad Pallarés, Mas del Tossal, Mas Foraster, Molí dels Capellans, Rendé Masdéu, Rosa Mª Torres, Vega–Aixalà, Viticultors Mas del Nen i Viticultors de Montblanc.


La Setmana Medieval de Montblanc reuneix entre 50.000 i 60.000 persones en dos caps de setmana FOTO: ASSOCIACIÓ MEDIEVAL DE MONTBLANC

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa