El ministeri convoca ajudes per inversions en productes agroalimentaris amb qualitat diferenciada

El 25 acaba el termini per presentar la sol·licitud de subvenció dels ajuts. S'hi poden acollir consells reguladors, denominacions d'origen protegides, específiques, indicacions geogràfiques i vins de qualitat

El Ministeri de Medi ambient i Medi Rural i Marí ha convocat ajudes destinades a potenciar la creació, funcionament i desenvolupament de les estructures dels productes agroalimentaris protegits amb signes de qualitat diferenciada.

La quantia màxima de les subvencions convocades per a aquest any és de 150.793 euros i les sol·licituds podran presentar-se fins al pròxim 25 d’abril, segons una Ordre publicada avui en Butlletí Oficial de l’Estat (BOE).

Els beneficiaris d’aquestes ajudes seran els Consells Reguladors i els òrgans de gestió de les Denominacions d’Origen Protegides, Denominacions Específiques, Indicacions Geogràfiques, Vins de qualitat produïts en regions determinades i vi de la terra l’àmbit de la qual sigui superior al d’una comunitat autònoma.

També poden optar les associacions de promoció i defensa, sense ànim de lucre, l’àmbit territorial del qual sigui superior a una comunitat autònoma, que promoguin la sol·licitud d’inscripció en el registre comunitari d’una figura de qualitat o que promoguin el reconeixement d’un vi de la terra, d’un vi de qualitat produït en una regió determinada o d’una denominació geogràfica de begudes espirituoses.

El departament que dirigeix Elena Espinosa també ha convocat ajudes per a finançar plans d’assistència tècnica en els sectors agroalimentaris per un import de fins a 400.000 euros i ajudes per a la constitució i consolidació de les entitats certificadores de productes agraris i aliments per un import màxim també de 400.000 euros.


El Ministeri convoca ajudes pels productes agroalimentaris de qualitat FOTO: VADEVI.cat

Nou comentari