VadeVi
El ministeri convoca ajudes per inversions en productes agroalimentaris amb qualitat diferenciada

El Ministeri de Medi ambient i Medi Rural i Marí ha convocat ajudes destinades a potenciar la creació, funcionament i desenvolupament de les estructures dels productes agroalimentaris protegits amb signes de qualitat diferenciada.

La quantia màxima de les subvencions convocades per a aquest any és de 150.793 euros i les sol·licituds podran presentar-se fins al pròxim 25 d’abril, segons una Ordre publicada avui en Butlletí Oficial de l’Estat (BOE).

Els beneficiaris d’aquestes ajudes seran els Consells Reguladors i els òrgans de gestió de les Denominacions d’Origen Protegides, Denominacions Específiques, Indicacions Geogràfiques, Vins de qualitat produïts en regions determinades i vi de la terra l’àmbit de la qual sigui superior al d’una comunitat autònoma.

També poden optar les associacions de promoció i defensa, sense ànim de lucre, l’àmbit territorial del qual sigui superior a una comunitat autònoma, que promoguin la sol·licitud d’inscripció en el registre comunitari d’una figura de qualitat o que promoguin el reconeixement d’un vi de la terra, d’un vi de qualitat produït en una regió determinada o d’una denominació geogràfica de begudes espirituoses.

El departament que dirigeix Elena Espinosa també ha convocat ajudes per a finançar plans d’assistència tècnica en els sectors agroalimentaris per un import de fins a 400.000 euros i ajudes per a la constitució i consolidació de les entitats certificadores de productes agraris i aliments per un import màxim també de 400.000 euros.


El Ministeri convoca ajudes pels productes agroalimentaris de qualitat FOTO: VADEVI.cat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa