Saló modernista de la Fundació Antiga Caixa Sabadell

Els vins de la DO Pla de Bages es presenten el proper dimarts 3 de juny a les 17:30h a la Fundació Antiga Caixa de Sabadell, en un acte organitzat pel consell regulador de la DO, adreçat als restauradors i professionals de Sabadell i rodalies.

Els 12 cellers que representen la DO Pla de Bages, Bodegas Abadal, Can Serra dels Exibis, Celler Cooperatiu d’Artés – Artium, Celler Cooperatiu de Salelles, Celler El Molí – Collbaix, Celler Solergibert, Fargas-Fargas, Més que paraules, Mas de Sant Iscle, Oller del Mas, Vins Grau i Caves Gibert, es presenten a Sabadell per primera vegada amb uns productes de variada gamma, des de vins de recent elaboració, joves procedents de la darrera collita, fins als criances i reserves.

L’objectiu de la jornada és que els professionals de la restauració, mitjans de comunicació, botigues especialitzades i prescriptors, estableixin contacte amb el mateix elaborador, i de primera mà coneguin els elements diferenciadors d’uns productes singulars i de gran qualitat. La climatologia, la peculiaritat del sòl, el raïm picapoll, entre d’altres són elements diferenciadors d’una denominació d’origen que produeix vins d’una marcada personalitat, molt lligada a la terra on neixen.

La presentació, que serà la setena de les accions que la DO organitza a les comarques més properes, anirà a càrrec de Valentí Roqueta, president de la DO Pla de Bages, del president del Gremi Comarcal d’Hostaleria i Turisme de Sabadell, juntament amb el director d’Altavisibilitat que farà una xerrada amb el títol “Com ser diferents en un món on tos som iguals”. Un cop finalitzada la primera part es procedirà al tast i a un workshop dels 12 cellers.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa