VadeVi
El present i el futur de la DO Montsant a debat en les tertúlies del Vi a Punt a l’Ateneu Barcelonès

Ja fa set anys que la Denominació d’Origen Montsant es va crear oficialment. Quina és la seva situació actual? Quin és el motor del seu èxit? Està consolidada o és un valor emergent?

Preguntes com aquestes, o sobre si la realitat ha anat en concordança amb les expectatives del 2002, són les que es respondran -o s’intentaran respondre- aquest proper dimarts al restaurant ATN de l’Ateneu Barcelonès. Es tracta de la sisena tertúlia-tast-sopar que organitza El Vi A Punt, entorn a les denominacions d’orígen catalanes.

Les debilitats i els potencials, les perspectives o reptes de futur i la situació actual, en definitiva, són l’objecte de debat en les tertúlies del cicle les presències del vi. En aquesta edició hi participaran, a més dels responsables del Consell Regulador, els cellers Vinyes d’en Gabriel, de Darmós; Celler El Masroig, una de les cooperatives de referència; i Venus La Universal, dels reputadíssims René Barbier i Sara Pérez.

Com ja és habitual, la sessió es dividirà en dues parts. A les vuit del vespre la presentació de la denominació d’orígen i els tres cellers juntament amb un tast dels seus vins. A dos quarts de deu el sopar tertúlia. El preu de la sessió completa és de 27 euros i cal reservar plaça al restaurant ATN.


El restaurant ATN acull mensualment sopars-tertúlies entorn a les DO catalanes FOTO: VADEVI.cat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa