VadeVi
El Saó Abrivat 2008 de Mas Blanch i Jové guanya el premi Gran Mezquita de Oro

El vi Saó Abrivat 2008 del celler lleidatà Mas Blanch i Jové ha estat guardonat amb el premi Gran Mezquita de Oro, el màxim guardó que atorga aquest Concurs, que en la XVI edició es consolida com el concurs més important de vins de l’Estat i on hi són representades totes les zones vitivinícoles.

El jurat composat per reconeguts sommeliers i periodistes gastronòmics com José Peñín, Andrés Proensa, Ernesto Portuondo o Bartomé Sánchez, entre altres, van tastar centenars de mostres i van distingir a 8 vins amb el premi ‘Gran Mezquita de Oro’, essent l’únic vi català el Saó Abrivat 2008 del celler Mas Blanch i Jové.

Del mateix celler ha estat guardonat amb el premi Mezquita de Oro el Saó Expressiu 2007.

Aquest premi no és el primer que reben els vins SAÓ de Mas Blanch i Jové: el primer any que van surtir al mercat la notòria revista The Wine Advocate, del gurú nordamericà Robert Parker els valorà amb més de 90 punts.

Així mateix, aquest any 2011 el prestigiós concurs internacional Decanter World Awards va també premiar la qualitat del Saó Abrivat 2008 i del Saó Expressiu 2007 amb les Medalles de Bronze i de Plata, respectivament, i el Concours Mondial de Bruxelles va atogar al Saó Abrivat 2008 Medalla de Plata i al Saó Expressiu 2007 Medalla d’Or.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa