VadeVi
El sommelier d’El Bulli exposa l’experiència de la carta de vins virtual en una jornada de formació al Bages

El sommelier del restaurant El Bulli, Ferran Centelles, ha estat una de les estrelles convidades de la vuitena edició de la jornada de formació i estratègia de la petita i mitjana empresa de l’hoteleria i la restauració, que organitza el Gremi d’Hoteleria i Turisme del Bages i que ha reunit una vuitantena de professionals. Centelles ha presentat la carta de vins virtuals que es pot consultar a la xarxa des de fa dos anys i que ja fan servir un 5% dels clients d’El Bulli.

El sommelier ha explicat que la necessitat d’introduir una carta de vins electrònica va sorgir davant l'”extensa” carta que té el restaurant, en què els clients poden escollir entre un total de 1.600 referències. Centelles explica que, per aquest motiu, es va decidir afegir la carta al web de manera que els clients poden triar el vi a través de la xarxa des de casa i ‘de forma tranquil·la’, diu Centelles.

L’experiència de la carta de vins electrònica d’El Bulli és una de les ponències que s’ha fet aquest dilluns a la jornada de formació del Gremi d’Hoteleria que ha reunit uns vuitanta professionals a la Fundació Alícia. Precisament el millor pizzer del món, Fabián Martín, que també ha participat a la jornada, ha destacat la importància de poder disposar d’un espai com Alícia per fer investigacions en cuina.

La trobada d’aquest any ha tractat sobre les noves tecnologies aplicades a hotels i restaurants i demostracions pràctiques de cuina, el turisme a Manresa o el control de costos en l’àmbit hostaler. La intenció és que els participants facin un intercanvi d’impressions entre agents del sector i puguin compartir les seves experiències, tal com han recordat des del Gremi.


Ferran Centelles, sommelier d’El Bulli, en un moment de la presentació FOTO: MARIA ALBA RIU

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa