El Tarragona dTapes premia els Tapejadors d’Or amb un Rioja

Ampolla de vi que regala el Tarragona dTapes als Tapejadors d’Or. Foto: Jon T.

L’èxit del Tarragona dTapes ha estat innegable. Durant 18 dies, la ciutadania ha vençut a la climatologia per sortir el carrer i tastar les quaranta degustacions ofertes per locals del Serrallo, el centre i la Part Alta. L’objectiu de molts d’aquests tapejadors era aconseguir segellar tot el tapòdrom, el llibret que recull totes les propostes culinàries dels restaurants participants. Els organitzadors de l’esdeveniment, la Cambra de Comerç de Tarragona, oferia un lot valorat en 60€ per aquells que aconseguissin la proesa.

Segons ha pogut saber Tarragona Diari, aquest premi inclou una ampolla de vi negre DO Rioja, un obridor d’ampolles, una bossa per anar a comprar al mercat, una ampolleta de 10cl de Chartreuse i vals amb descomptes.

Tarragona és la província catalana amb més DO

A les comarques de Tarragona hi ha territoris adscrits a set denominacions d’origen de vins, la DO Tarragona, la DOQ Priorat, la DO Montsant, la DO Terra Alta, la DO Penedès (per la part del Baix Penedès) i la DO Conca de Barberà, a més a més de la DO Catalunya i la DO Cava.

Des de la DO Tarragona es lamenta que tot i que el «foment del consum dels productes agroalimentaris amb garantia d’origen per part de les institucions i organismes públics de les comarques de Tarragona en els darrers anys ha experimentat una gran empenta. De vegades, però, veiem alguns errors que intuïm que son provocats pel desconeixement i que caldria rectificar i vetllar perquè no es tornin a produir», ha explicat Josep Lluís Grogués, president Consell Regulador DO Tarragona, a Tarragona Diari.

Des del Consell Regulador de la DO Tarragona consideren que «és clau que aquestes institucions i organismes oficials prenguin consciència de la importància del suport als productors del territori i per aquest motiu sempre hem reclamat que se’ns tingui en compte en el moment de fer promocions, regals, dinars, visites, etc. El paper de les administracions i els organismes oficials com a prescriptors és fonamental per a donar prestigi als nostres vins i, per tant, a l’economia productiva del territori. Cal no oblidar-ho i tenir-ho sempre present».

Nou comentari