El titular amb el reserva

El Gerent de les caves, Pere Pons, al costat de Xavi Hernández. Foto: VADEVI.cat

Les caves Miquel Pons de La Granada, Alt Penedès, tornen a ser espònsor oficial del campus de formació futbolística del jugador internacional del Barça Xavi Hernández. Per segon any consecutiu, Miquel Pons col·labora amb el crack del Barça per a la formació esportiva de desenes de nens que participen en les estades que organitza el Campus Xavi al Collell, molt a prop de Banyoles.

La col·laboració de Miquel Pons amb el Campus Xavi és una mostra més del compromís del celler amb l’esport d’escola i formatiu. Des de fa anys Miquel Pons patrocina el club de futbol de La Granada i dóna suport a altres iniciatives relacionades amb l’esport base i de formació. Aquest és un dels compromisos de Miquel Pons i per això el celler s’associa una vegada més amb el jugador i amb el seu campus de formació, per donar recolzament i compartir els valors de l’esforç, la dedicació, el respecte, la tradició familiar i el sentiment català, que Xavi Hernández transmet.

El Gerent de les caves, Pere Pons, va compartir una d’aquestes jornades formatives al costat del mateix Xavi Hernández i va poder comprovar la gran humanitat i sensibilitat del “crack català” i de la seva família, que participa activament en aquest camp de formació que ja fa 14 anys que s’organitza amb gran èxit de participació.

Durant la visita al campus, Xavi Hernández va apadrinar els dos nous caves reserva de Miquel Pons, la novetat destacada del celler aquest any. Xavi, doncs, un titular indiscutible, és l’ambaixador perfecte per als reserves de Miquel Pons. Els nous caves han tingut una gran acceptació entre crítics gastronòmics i clients en els pocs mesos que fa que es comercialitzen.

Nou comentari